Home     De Advocaat     De Procedure     Tarieven      Contact

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijkt Van Nielen altijd of u voor pro deo rechtsbijstand in aanmerking komt. Als uw inkomen onder een wettelijk vastgestelde grens ligt, zal er gefinancierde rechtsbijstand mogelijk zijn. Soms wordt er een eigen bijdrage gevraagd. Dit is afhankelijk van uw inkomen. Kijk voor de voorwaarden op de site van de Raad voor Rechtsbijstand (http://www.rvr.org). Van Nielen zal altijd vooraf uitleg geven over het krijgen van een toevoeging, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
Elisabet van Nielen staat daarnaast cliënten en bedrijven bij op betalende basis. Zij werkt graag op basis van een gemaakte prijsafspraak. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.
Cliënten die in voorlopige hechtenis zitten, hebben altijd recht op gefinancierde rechtsbijstand. Is iemand in uw omgeving aangehouden en wilt u informatie of hulp, bel dan 06- 304 39 829.

International Law Firm Amsterdam

Van Nielen – strafrechtadvocaat / Meeuwenlaan 98-100  / 1021 JL Amsterdam  /  (t) +31 (0)20 235 74 66  /  (e) info@mrvannielen.nl